Ny huahuatrend?

morgan

Först blev det inne med oss heta chihuahuavovvar, nu sätts viss klockor på oss som halsband. "Vad är klockan Morgan?"...Chihuahuaklockan blir nog ett minne blott, jag suckade åt idén redan efter tre minuter. Jon får allt ta tillbaka sin klocka.... ;)

/Morgan


merlinLeende Merlin hälsar...!

Alltid i centrum


Klicka med tassen på bilderna

Så var det sån där melodifestivalkväll igen och husse och matte fick besök av vår favorit Ellen och en snubbe jag aldrig träffat men som Merlin sa var jätteschysst, nämligen Jon. Under kvällen blev det visserligen mycket schlager men lika mycket uppmärksamhet fick vi, de heta hundarna! Det är bra att människorna vet att prioritera oss. Skulle vi få för oss att vara med i den där festivalen hade vi förmodligen vunnit på ren charm dessutom. Även denna kväll fick vi ha de glitterglansiga flugorna på oss, men vad gör man inte för att få höra människornas "åååh så sööött".

Idag blev det honungsskinka och nån ost med hål i till middag. Ellen som stannat flera dagar åkte hem och då pep jag faktiskt lite efter henne. (det är ju ganska kul att åka rutschkana när vi leker med Ellen och matte ute på lekplats i Nynoshamn)

/Morgan

Simmande valp i januari

morgan

Asså det blev ett himla liv på husse och matte när vi var och hälsade på änderna och svanarna i hamnen. Husse och matte matade de där flaxande fåglarna (jag trodde fåglar flög och inte simmade?) och änderna kvackade lite som jag skäller. Jag blev så nyfiken att jag kastade mig i plurret och försökte bli polare med fåglarna, men de bara stack iväg. Jag märkte dock att jag har en extrem begåvning för att simma. Jag är ju inte så gammal (ett halvår IDAG, hurra!) men är redan mycket intresserad av vatten och bad. Merlin var mer skeptisk till att bada. Men det var ju rätt kallt. Husse och matte skrattade massor åt mig och sen fick jag värmas i bilen och blev väldigt ompysslad.

/Morgan