Hipp


Ja jag säger då det. Det började redan som liten valp med att jag tog över spotlightljuset för popstjärnorna där hos den kände fotografen Marco. Sedan har det rullat på. Mitt framträdande i TV överglänste helt matte, jag är sådan där smiley på en community och nu ni, ja nu får jag min alldeles egna musikvideo!!

Att vardagsrumsväggen redan är täckt med hyllningar till mig är ju självklart.
Men nu får jag bevis på min charm mär multimediapinglan Ellen gör min musikvideo. Funderar redan på nästa drag i nöjesindustrin. Reklam för grisöron? Sponsrad av Lyxiga Fluffplädar AB?

Mattes karriär i nöjesindustrin är jag snart ikapp. Hon får snart allt börja ge mig lyxiga drinkar och skämma bort mig på alla möjliga sätt. .... Hmm .... Just det *lägger öronen bakåt*. Det gör hon ju redan. *skäms lite*
drink

Voff nytt år!

Hej alla Merlindiggare. Jag förstår att Ni har saknat mig, men nu är det dags för en ny fantastisk blogg.
Många grisöron har släpats fram och tillbaka i lägenheten sedan jag delgav Er om mitt liv sedan senast, bland annat hag jag fyllt år! Två månniskoår  för att vara exakt, och nog känns det att morrhåren blivit lite längre. Husse kom hem med smaskig glass som matte och jag delade på. Mums! En hel påse grisöron och lite annat fladder till min lyxpläd blev det också, jag blev nöjd.

Julen var mer hektisk. Under granen, som blinkar av sig själv, hade  husse, men mest matte, lagt en hord med julklappar. Mattemor och Mattefar chockade genom att komma på besök med Bronco. Tjoho, lantisarna i stan! Vi åt god kinamat till våra magar stod rätt ut, men stackars Bronco hetsade upp sig lite väl mycket. Jag var ädel nog att bjussa på ett grisöra, men han kom nog aldrig till ro. Vi får ses i Uppsala snart kompis!

Nyårsafton var ännu häftigare! Det kom en massa muppar med smaskig champagne, som är gott om man spär ut det med lite cocacola, och festade hela natten. Ellen kom, hurra! Och Mimmi, jippie. Och Johan och en massa andra kuliga typer. Tomte bland annat... Massor av lattjo raketer utomhus och massor av flärpar och girlanger i hela lägenheten.
<- Klicka med tassen
Bäst av allt är nog ändå vår nya Merlinvägg. Visserligen var det högst på tiden, men nu har Husse och Matte rivit ner en massa töntiga inramade klottertjofräs från väggarna och satt upp inramade närbilder på mig. Det du Daisy! Step by Step erövrar jag världen. Idag husses vardagsrumsvägg, i morgon....
<- Klicka med tassen


Gott nytt hundår på er alla!