Husses mobilbilder


image86
Husse har fotat oss med sin nya mobil.

Vi hade jätteroligt i Uppsala med mattemor, mattefar och BRONCO (en flat coated retriever som är vår bästa kompis). Bronco och vi lekte galet mycket och så fick vi obegränsat med kel och mat (rap!).



Vi är makthundar

Mors allihopa! Här kommer senaste nytt från M&M.

Veckan har varit skojsig! Husse och matte har haft dörren till trädgården på glänt nästan hela tiden och nu vet bannemej varenda Nynoshamnare vilka makthundar som bor på Odins Väg.
Grannarna ska passa sig för att komma för nära, liksom bilarna, fotgängarna och cyklisterna som vi kan se från vår utsiktsklippa. ;)

En del nätsurfande har det blivit på sistone. Sexychihuahuas.com, travronden.se och grisoron.nu är några av favvosidorna. Kolla gärna på de roliga bilderna. Vi nyttjar mattes mobila kontor.
image77



Om två månader ryktas det om att en liten tjejvalp ska flytta in i kvarteret. I samma hus so oss! Om fjällan är värd någon av oss får vi se. Hitills delar vi på gossedjuren när vi känner oss kärlekskranka.

Nu i helgen ska husse och matte resa bort. Hurra! Då ska vi nämligen få stanna flera nätter hos mattefar, mattemor och BRONCO! Massor med mat, bus och nya revir att överta. Frågan är hur matte och husse klarar sig utan oss?

Over and out för now.
/Merlin & Morgan

Schlagerhundar

Schlagerhundarna rapporterar här från "andra chansen" som precis avslutats. Sköna brudar som gick vidare. Den där pudeln Uggla påminde dock om grannpudelflickan och Nanne är nästan lika söt som en yorkshire! Men Sanna Nielsen som mamma tycker sunger så fantastiskt hade ju en klämmig låt. Annars gillar Merlin Andreas Johnson (och är väldigt lik med sitt leende) medan Morgan vill yla med i Magnus Carlssons "Live Forever". "Cara Mia"-måns försöker sig på vårt hundögon-trick *tindra* - funkar såklart! Vi ska se finalen med retriverkompisen Bronco i Uppsala eftersom husse och matte åker till rivieran just då. (Bah! Hur kaan de missa schlagerfinalen?)

Over and out
/Merlin & Morgan