Vår dag på vift

voff<---Snajsiga vi hemma.

Tjoho!
Mmm, under mattes arbetsplats har hon lagt en lyxig fluffpläd. Där ligger vi och myser/sover - eller slåss... Medan matte jobbar vid datorn. Det är varmt och skönt också.

Men idag stressade matte iväg på möte i nån hipp studio, som tur var lämnades vi inte vind för våg utan fick följa med husse till hans jobb. Där lekte, sniffade och kelade vi med travmänniskor. (är det sådana som gillar lite större djur egentligen?)

Som tur var säger matte att vi får följa med till studion nästa gång. (vi VISSTE väl att hon skulle göra oss till VOFFSTARS tillslut!)

Sedan har vi mumsat kyckling och pussat husse som somnade tidigt.

/Merlin & Morgan
25475-66<--- Med husse

Vår nyårsafton

husseochmerlin

VOFF!

Tjoho, vi har festat till det för det har varit Nyårsafton! Vi var stiliga i guldfluga och silverfluga specialsydda till oss av Gudmors mamma. Gissa om vi var stiligast? Husse och matte hade party och dekorerade vårt hem med  massa roliga krussidulliga trasselprylar som glänste i guld, de slet vi tag i och hade dragkamp om, sen trasslade vi in oss ännu mer tills vi blev alldeles utmattade. Då sov vi lite, tills någon väckte oss för det vanliga "naaawww-så-söta-jiddret".

Under middagen fick vi såklart smaka (husse och matters gäster verkar tycka att det är självklart, bra gäster!) och våra matskålar var fyllda med läckerheter som potatisgratäng och broccoli. Mmm Merlin är verkligen tokig i broccoli.

Sedan dansades det och vi med. Någon bjussade Merlin på drink så han blev jätteglad. Vid tolvslaget poffade och glittrade det överallt men vi sov mest då. Vi har förstått att många andra hundar blir skrajsna för sånt poff, men inte vi - som tur är.

Det här var Morgans första jul och nyår, han firar gärna fler. Speciellt om han får smaka på så mycket god mat då igen...

husseochmerlinÖmsesidig beundranvoffMorgan med mattemorganMr New Year Chihuahua 2006/07