datorn

                              datorn

Uj vad jag surfar. Ganska kul, finns en del spännande sidor. Den där nya lyxpiraya (lyxchihuahua heter det ju egentligen..) communityn har lagt till MIG som smiley/ikon förra veckan. Mycket smakfullt.

Förra veckan medverkade jag också i TV. Jag svassade omkring respektive satt i mattes knä i min blå/vita Vuitton-dress och var rätt snygg faktiskt.

TV-kändis och smiley på samma vecka. Strålande.

Blivit handmatad med schezuan-mat också... Mmm... Nu ska jag slita sönder plastpåsen på golvet lite till, it's art! Fine art!


Hämnden är ljuv

sleeping

Jag sover på den här bilden. Klickar man med tassen blir bilden större. (Mattes överkropp är alltid lika bekväm.)

Åh Daisy.. Hon är så söt den där lilla vita godbiten. Har det rätt schysst. Fast jag fått åka ofrivillig karusell i mitt sovrör av sammet. Hmpf. Matte och Ellen utnyttjar att jag är så liten och inte kan ge igen. De skulle bara veta. Inatt kommer jag släpa söndertuggade grisöron till deras örgott (nya ska de ju inte få njuta av!) och sen ska jag kissa på morgontidningen imorgon. Mohahaha!

Husse är i någon annan värdsdel som heter Ryssland (undrar om det är långt från Kista där jag var och shoppade förra veckan..?). Fast jag hörde honom prata med mig i en sådan där lur idag. Förstår inte riktigt det roliga med de där lurarna. Matte kan babbla oavbrutet i timmar med en sådan lur mot sitt öra och jag får för mig att det är till någon. Hoppas husse kommer snart. Han pratar inte lika ofta i fånig lur. Han tittar å andra sidan ofta på sådana där jättestora djur som släpar runt på vagn med någon i. Människor är konstiga.

Nu ska jag sova tror jag. Och drömma om Daisy. Visst ja. Gömma grisöron först.