Vååår!

Nu var det ett tag sen jag skrev, men matte lägger tassarna på datorn och skyller på "jobb" - hmpf, hennes jobb är väl att underhålla mig? Jaja, nu är jag till eder tjänst och tänkte berätta lite vad som hänt sedan senast. Jag har en ny favvomjukispolare som heter Picasso. Jag saknar Pompe så voffarns mycket så det känns skönt att ha hans före detta favvomjukis att slicka på, nafsa och buffa på
 <-- klicka med tassen för större bild (Picasso och jag)

Nu börjar det bli vååår ute, tjohooo! Jag är såå trött på vintern och att bli utsläpad på långa promenader så att morrhåren nästan blir till frost. Tacka vet jag att skutta omkring bland gräs och blommor. Men bäst gillar jag att pussa på matte och husse när det är sovdags - säg det inte till nån bara, jag är ju en tuff, cool, ball chihuahua och ingen morsgris liksom.
 <--- klicka med tassen för större bilder

Annars har jag lyxat mig som vanligt. Kista galleria är ett snajsigt plejs för där får jag vara med om jag vill, heja Kista! Varit inne i zoobutiken och sniffat och valt ut de godsaker som passade mig bäst. Härligt härligt! Provade någon god rosa pinne med youghurtsmak som inte var fy fnysarns! Jag har också fått låna mattes blingiga halsband hon fått från de där skojjiga Clazzy.se - urfint glitter helt i min smak. Kan ju matte  glömma att få ha i fred liksoom.

socialite

Men nu ska denna socialite till hund ta en liten tupplur. Jag har skällt ut halva stan från balkongen idag. It's a doggy job but someone's gotta do it.

Rapporterar mer när jag nästa vecka varit på semester hos mattemor, mattefar och Bronco. Åååh vad roligt det ska bli!! Längtar redan!

VOFF!