Sommaren för en lyxig chihuahua med vässade klor

water 
KLICKA MED TASSEN PÅ BILDERNA NEDAN FÖR ATT SE
M E R L I N S SOMMAR 2006:




Den här sommaren har varit väldigt rolig. Mina människor har varit med mig väldigt mycket, ja skämt bort mig både med kärlek, äventyr och grädde! Husse har varit hemma och sovit länge med mig på morgnarna och jag har sprungit massor runt runt i det gröna! Följt med på bilsemester genom Sverige har jag också, varit mest poppis på mattes födelsedagsfest, förgyllt balkongfester, lapat sol (jag tycker dock min vackra nyans på pälsen är sig lik året om) och plaskat i vattnet, mer eller mindre frivilligt, både dag som natt. Det där med nattdopp är lite märkligt, men det är tydligen extra mysigt tycker mina människor. I år tog jag alla sådana där simmärken man bara kan!

Många av mina favoriter har kommit och hälsat  på. Jag har också varit och hälsat på många av mina favoriter på deras hemmaplan, som i Skåne (Chili med alla prickarna var spännande!) och Uppsala (Bronco är min allra bästa lekkompis!).

Till hösten ska vi flytta till Nynoshamn, och där har vi varit mycket i sommar. Jag tror jag kommer trivas mycket bra där. Tills vidare, håll till godo med mina semesterbilder, det är klös i dem!